Over Rosbag

Rosbag Reclame is een no-nonsense signing bedrijf dat al ruim 10 jaar bestaat. Eigenaar is Günther Rosbag die al sinds zijn 14e in het grafische vak zit. Op zijn 20e had hij al zo veel theorie- praktijkervaring opgedaan dat hij zijn eigen bedrijf signingbedrijf startte.

Ons team is multifunctioneel inzetbaar. Een verkoper is tegelijk inkoper en werkt mee in de productie. Dat maakt ons zeer flexibel. We leveren kwaliteit van begin tot eind. Die kwaliteit vind je overal terug; in ons product, ons advies én onze service.

Het product van Rosbag

Rosbag Reclame gebruikt graag de beste materialen. Dat merk je in de kwaliteit van ons product. Onze autobelettering, gevelreclame, displays en andere producten blijven jarenlang mooi. Toch zijn we niet per definitie duur. Onze praktische insteek zorgt ervoor dat we altijd zoeken naar een prijsgunstige  oplossing, zonder in te leveren op de kwaliteit.

Het advies van Rosbag

Signing is veel meer dan een sticker op een auto plakken. De meest aansprekende beletteringen of reclameborden hebben een achterliggende visie en passen bij de complete uitstraling van het bedrijf. Om daar over na te denken en iets moois te creëren is ons vak. Wilt u ook opvallende en aansprekende signing, maar heeft u nog geen idee wat? Dan adviseren we u graag en zitten we samen aan de tekentafel.

De service van Rosbag

Rosbag Reclame ontzorgt. We realiseren ons dat onze producten vaak onder tijdsdruk moeten worden geproduceerd en dat er het nodige aan organisatie bij komt kijken om het te realiseren. Rosbag Reclame klaart die klus van begin tot eind en zorgt ervoor dat je er zelf praktisch geen omkijken naar hebt.

Samenwerken met Rosbag Reclame

Rosbag Reclame denkt mee. We werken graag met reclamebureaus en vormgevers om samen tot een eindproduct te komen dat praktisch uitvoerbaar én esthetisch is, tegen een redelijke prijs. Door onze grafische achtergrond en de praktische instelling zijn we als geen ander in staat om de kracht van een mooi ontwerp te vertalen in een functioneel signingproduct.

Copyrights 2019 Rosbag Reclame | Webdesign: Walraven WebWerk